Voor de allereerste keer: De Buurtcamping Norg

Vakantie om de hoek

Kom jij dit jaar kamperen op De Buurtcamping in Norg?

 

De meeste mensen zijn al plannen aan het maken voor de zomervakantie, of hebben die inmiddels gemaakt. Maar om gezellig te kamperen hoef je dit jaar niet ver te reizen!

Beweegdorp Norg organiseert, samen met de Stichting Welzijn in Noordenveld, de Boerenbusiness Club en vele vrijwilligers ‘De Buurtcamping’. Van 5 t/m 7 juli kun je je tent opzetten op het terrein van Kunsterf Norg.

Je geniet een weekend lang van de natuur, de eigen buurt, lekker eten en drinken en natuurlijk van het contact met elkaar. De Buurtcamping zorgt voor mooie ontmoetingen en draagt bij aan het buurtgevoel. Zoals het hoort op een goede camping hebben we ook een mooi animatieprogramma voor jullie in petto. Wat dacht je van een speurtocht, een creatieve workshop en/of een fietstocht langs boerenbedrijven? Uiteraard ontbreken de bingo en de BBQ niet!

We willen graag een mooie mix aan bewoners op de camping, die bedoeld is voor inwoners uit de voormalige gemeente Norg. Om de kleinschaligheid en de diversiteit te bewaken is er een maximaal aantal plekken beschikbaar. Van die plekken is 1/3 gereserveerd voor vrijwilligers, 1/3 voor mensen met een kleinere portemonnee en 1/3 voor overige gasten. De kosten voor deze minivakantie bedragen € 25 per tent en € 25 per persoon voor het hele weekend. Kinderen tot en met 12 jaar, vrijwilligers (meld je aan en kom ons helpen!) en mensen met een kleine portemonnee kamperen gratis.

Aanmelden kan vanaf nu via norg.debuurtcamping.nl. Wil je eerst meer informatie, heb je kampeerspullen te leen of wil je je aanmelden als vrijwilliger, dan kun je contact opnemen met Afien Baving van Beweegdorp Norg via 06-37430610 of afien@debuurtcamping.nl